НІКО Мегаполіс – офіційний дилер Fiat
у Київській області
АВТОСАЛОН:
Бориспільське шосе, 13-й км.
Відділ продажів:  +38(044) 392-33-30
Відділ сервісу:     +38(044) 392-33-31
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
Підписка на розсилку
«НІКО Діамант» бере участь в New Cars Fest 2017

«НІКО Діамант» бере участь в New Cars Fest 2017

Компанія «НІКО Діамант» бере участь у фестивалі New Cars Fest 2017 і запрошує всіх автомобілістів 17 і 18 червня відвідати експозицію автомобілів Fiat. На фестивалі будуть представлені моделі Fiat FullBack, Fiat 500X і Fiat Tipo.

Fiat 500X дозволяє подорожувати з легкістю завдяки технологіям, які роблять водіння більш веселим, а життя на борту простіший. Технічні можливості вільного стилю управління забезпечують на борту підрульові пелюсткові перемикачі, система система голосових команд Bluetooth® та потокове аудіо Bluetooth разом з програмою eco: Drive ™, а також інформаційно-розважальна сістемаUconnect ™.
Fiat Tipo автомобіль в якому максимальний простір і комфорт для водія і пасажирів. Комфорт на борту завдяки його місткості і інтелектуальним рішенням: відсіки для зберігання речей, автоматичний клімат-контроль, елементи управління на рульовому колесі і інформаційно-розважальна система.

Новий Fullback поєднує в собі сміливі і м'язисті лінії зі стилем та елегантністю. Це відображає всю турботу і пристрасть Fiat Professional до деталей і ретельного проектування. Fullback надзвичайно зручний і затишний, з ергономічними сидіннями, просторим салоном, ідеальним клімат контролем і звукоізоляцією.

Гості New Cars Fest 2017 зможуть взяти участь в розіграшах цінних призів і подарунків від партнерів, в захоплюючому квесті, перекусити на фуд-корті, відпочити в релакс-зоні. Для самих маленьких автолюбителів передбачений майданчик для відпочинку і розваг.
 
17 і 18 червня чекаємо Вас на New Cars Fest 2017 з 10.00 до 19.00, ВДНХ проспект Глушкова 1, Київ

Возврат к списку