НІКО Мегаполіс – офіційний дилер Fiat
у Київській області
АВТОСАЛОН:
Бориспільське шосе, 13-й км.
Відділ продажів:  +38(044) 392-33-30
Відділ сервісу:     +38(044) 392-33-31
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
Підписка на розсилку
«Автомобільний Мегаполіс НІКО» дарує свято

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» дарує свято

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе знає, що подарунки робити дуже приємно. Подарунки - це завжди свято, усмішки, піднесений настрій і іноді навіть легка ейфорія. Важливою його складовою є антураж, який може доповнити подарунок, підкресливши його гідності.

Якщо ви хочете зробити приємний сюрприз своїм рідним, подарувавши їм автомобіль, ми із задоволенням допоможемо вам його святково оформити. З травня в «Автомобільному Мегаполісі НІКО» діє нова послуга - «Святкова видача».

Купуючи автомобіль в «Автомобільному Мегаполіса НІКО», ви можете вибрати з трьох сценаріїв:

1. «Сюрприз»: ми прикрашаємо автомобіль великим бантом і продавець урочисто вручає ключі і робить фото на пам'ять. Ця опція безкоштовна.

2. «Авто з доставкою»: автомобіль, прикрашений бантом або надувними кулями, доставляється власнику в межах Києва / Київської області. Робимо фото на пам'ять. Вартість такої доставки - 1500 грн.

3. «Авто для коханої»: автомобіль прикрашається бантом, за бажанням наклейками у вигляді сердець і слів любові. Вручаємо квіти і робимо фото на пам'ять. Вартість послуги - 900 грн.

Якщо у вас є власний сценарій - звертайтеся до нас. Ми постараємося його реалізувати.

Детальніше про послугу «Святкова видача» можна дізнатися за телефоном (044) 392-33-30, а також в автосалоні на 13-му кілометрі Бориспільського шосе.


Возврат к списку