НІКО Мегаполіс – офіційний дилер Fiat
у Київській області
АВТОСАЛОН:
Бориспільське шосе, 13-й км.
Відділ продажів:  +38(044) 392-33-30
Відділ сервісу:     +38(044) 392-33-31
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
Підписка на розсилку
«Автомобільний Мегаполіс НІКО» провів дитячий NIKO Megapolis Happy Day

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» провів дитячий NIKO Megapolis Happy Day

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе в суботу, 28 травня, зібрав на своїй території спритну, веселу й гучну компанію - маленьких гостей, їх батьків і справжніх Angry birds. Хоча «злими» наші пташки здавалися тільки на відстані. Насправді вони влаштували цілу виставу для діточок. Були конкурси, танцювальні паузи, шоу мильних бульбашок, змагання зі стрільби з рогатки Angry birds, ігри і супер дискотека. Всі маленькі гості свята змогли виплеснути енергію, попустувати і поїсти солодкої вати. Звичайно ж, ніхто не пішов додому без подарунка від «Автомобільного Мегаполіса НІКО».

Але під час NIKO Megapolis Happy Day діти не тільки розважалися. Була і пізнавальна частина. Співробітники Мегаполіса провели цікаву екскурсії по стації технічного обслуговування автомобілів.

Дорослі гості свята теж могли знайти собі заняття до смаку. Найпопулярніша опція - спокійно попити кави, поки улюблене чадо пустує. Але багато гостей вирішили поєднати приємне з корисним і пройти тест-драйви автомобілів, представлених в Мегаполісі.

Якщо ви не потрапили на NIKO Megapolis Happy Day - не біда, ми обов'язково ще будемо проводити дитячі веселі свята. Слідкуйте за нашими новинами та анонсами на нашому FB-сторінці https://www.facebook.com/megapolis.niko/?fref=ts

Возврат к списку