НІКО Мегаполіс – офіційний дилер Fiat
у Київській області
АВТОСАЛОН:
Бориспільське шосе, 13-й км.
Відділ продажів:  +38(044) 392-33-30
Відділ сервісу:     +38(044) 392-33-31
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
Підписка на розсилку
«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує на Асфальт FEST в ТРЦ Art Mall

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує на Асфальт FEST в ТРЦ Art Mall

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе запрошує на тест-драйви автомобілів в рамках фестивалю Асфальт FEST. 30 і 31 липня чекаємо вас на території ТРЦ ArtMall за адресою вул.Академіка Заболотного, 37.

Фестиваль пройде в стилі гавайської вечірки: гостей чекають танці, конкурси, розваги і океан вражень. А прохолодні напої, водна битва і пінна вечірка не залишать спеці ніяких шансів.
Урізноманітнити дозвілля допоможуть веселі вікторини для дітей і дорослих, танець лімбо і дискотека! Найактивніших чекатимуть драйвові літні розваги - батути з басейном, водний футбол та інші атракціони. А якщо ви віддаєте перевагу спокійному і гармонійний відпочинок - вас чекає затишна lounge-зона з м'якими пуфами. На території проведення фестивалю працюватиме фуд-корт, де ви зможете пригоститися смачними барбекю, холодним лимонадом або коктейлем.

Детальніше про Асфальт Fest і тест-драйвах можна дізнатися за телефоном 0 (800) 30 38 38, а також в автосалонах на 13-му кілометрі Бориспільського шосе.

Возврат к списку