НІКО Мегаполіс – офіційний дилер Fiat
у Київській області
АВТОСАЛОН:
Бориспільське шосе, 13-й км.
Відділ продажів:  +38(044) 392-33-30
Відділ сервісу:     +38(044) 392-33-31
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
Підписка на розсилку
«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує на фестиваль «День Сім'ї»

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує на фестиваль «День Сім'ї»

14 і 15 травня «Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе запрошує всіх теперішніх і майбутніх автомобілістів на тест-драйви автомобілів Mazda, Suzuki, Citroеn, Fiat, Ford і Renault в рамках фестивалю «День Сім'ї» від ТРЦ ARTMall і дитячого міста професій KidsWill.

«День Сім'ї» - це буде свято для дітей і їх батьків - сучасний, яскравий і цікавий! У програмі фестивалю грандіозний OPEN AIR, концертна шоу-програма і парк розваг. Справжнім видовищем стане фестиваль хореографії KidsWill Dance Fest і відкритий чемпіонат України з брейкинга Battlehills kids. Любительок прекрасного чекає ярмарок hand-made товарів, в той час, як чоловіки зможуть активно провести час в спорт-зоні. Для самих маленьких працюватиме ігротека з м'якими пуфами, іграшками і улюбленими героями - Фіксікі. У дитячому місті професій KidsWill пройдуть творчі і кулінарні майстер-класи. А також, в рамках фестивалю «День Сім'ї», для батьків буде відкритий вхід на станції, де вони зможуть освоїти нові професії разом зі своїми дітьми.

А для тих, хто захоче поєднати приємне з корисним, «Автомобільний Мегаполіс НІКО» пропонує в неділю, 15 травня, випробувати автомобіль Fiat 500X. Учасники тест-драйву зможуть не тільки протестувати авто, але і дізнатися багато корисного про сервісне обслуговування автомобілів різних брендів і отримати докладну інформацію про варіанти фінансування покупки автомобілів, які пропонує Мегаполіс.

Детальніше про тест-драйви 14 і 15 травня можна дізнатися за телефоном (044) 392-33-30, а також в автосалоні на 13-му кілометрі Бориспільського шосе.

Возврат к списку