НІКО Мегаполіс – офіційний дилер Fiat
у Київській області
АВТОСАЛОН:
Бориспільське шосе, 13-й км.
Відділ продажів:  +38(044) 392-33-30
Відділ сервісу:     +38(044) 392-33-31
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
Підписка на розсилку
«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує на тест-драйв вихідного дня в ТРЦ Aeromall

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує на тест-драйв вихідного дня в ТРЦ Aeromall

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе запрошує всіх теперішніх і майбутніх автомобілістів на тест-драйви автомобілів Renault Koleos, Ford Focus і довгоочікуваної новинки Fiat Tipо. Цієї суботи, 16 липня, з 11:00 до 18:00 чекаємо вас на території ТРЦ Aeromall за адресою вул. Київський шлях, 2/6, м Бориспіль.

Крім уже добре знайомих моделей Renault Koleos і Ford Focus учасників тест-драйвів чекатиме головна новинка літа від Fiat - модель Fiat Tipo. Автомобіль вийшов дуже функціональним і практичним, з відмінним дизайном інтер'єру і екстер'єру. Fiat Tipo має об'ємний багажник ємністю 520 літрів і компактні габаритні розміри. Відмінними рисами новинки є невибаглива підвіска, що забезпечує в той же час керованість і комфорт. Покупці можуть вибрати з широкої гамми двигунів, як бензинових, потужністю від 95 до 110 к.с., так і дизельних, потужністю від 95 до 120 к.с., c п'яти або шестиступінчастою механічною або шестиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Учасники тест-драйвів зможуть не тільки протестувати авто, а й отримати детальну інформацію про варіанти фінансування покупки автомобілів, які пропонує «Автомобільний Мегаполіс НІКО».

Детальніше про тест-драйві можна дізнатися за телефоном 0 (800) 30 38 38, а також в автосалонах на 13-му кілометрі Бориспільського шосе.

Возврат к списку