НІКО Мегаполіс – офіційний дилер Fiat
у Київській області
АВТОСАЛОН:
Бориспільське шосе, 13-й км.
Відділ продажів:  +38(044) 392-33-30
Відділ сервісу:     +38(044) 392-33-31
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
Підписка на розсилку
«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує в «Місто професій»

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує в «Місто професій»

25 червня «Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе запрошує всіх маленьких друзів Мегаполіса і їх батьків на чудове дитяче свято «Місто професій», яке відбудеться в парку ім. Шевченко. Початок об 11:00.

«Місто професій» - це шанс спробувати себе в будь-якій ролі. Тут можна буде навчитися гасити пожежу, дізнатися, чим займаються криміналісти та кінологи, стати рятувальником, лікарем, діджеєм або кухарем. При вході кожна дитина отримує паспорт, карту представлених професій і має можливість «влаштуватися на роботу» після короткого майстер-класу від фахівців своїх галузей. Сумлінні «працівники» отримують заробітну плату витратити яку можна в магазині солодощів і подарунків.

На святі «Автомобільний Мегаполіс НІКО» представить професію, без представників якої автомобільному бізнесу не обійтися. Співробітники Мегаполіса розкажуть про роботу майстра-приймальника, про всю відповідальність, яка на ньому лежить.

Детальніше про свято можна дізнатися за телефоном 0 (800) 30 38 38, а також в автосалонах на 13-му кілометрі Бориспільського шосе.


Возврат к списку