НІКО Мегаполіс – офіційний дилер Fiat
у Київській області
АВТОСАЛОН:
Бориспільське шосе, 13-й км.
Відділ продажів:  +38(044) 392-33-30
Відділ сервісу:     +38(044) 392-33-31
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
Підписка на розсилку
Fiat 500x дебютує на Паризькому автосалоні!

Fiat 500x дебютує на Паризькому автосалоні!

Компанія «НІКО Діамант» повідомляє: на Паризькому автосалоні дебютує Fiat 500x, новий компактний кросовер сім'ї 500, який знаменує собою еволюцію бренду і технологій та демонструє зрілість технологічних рішень.

Спадкоємець моделі Fiat 500 випуску 1957 року з явним стилістичним повтором заокруглених фар і класичним хромованим логотипом в передній частині, новий кросовер Fiat розширює лінійку сім'ї 500, що включає моделі 500, 500c, 500l, 500l Trekking і 500l Living. Ці автомобілі, дуже різні за покликанням і характером, але мають спільного предка - знакову модель Fiat 500.

Новий Fiat 500x буде доступний в двох різних версіях з двома різними характерами - однин "міський", а інший, ідеальний для дозвілля, обладнаних ефективними дизельним і бензиновим двигунами, трьома типами трансмісії : механічною, 9-швидкісноюй автоматичною або 6-швидкісною автоматичною з подвійним зчепленням, і в комплектаціях з переднім приводом, повним приводом або переднім приводом з системою Traction Plus. 

500x - це більше, ніж вимагають покупці

Автомобіль Fiat 500x - це ідеальний кросовер не лише завдяки своєму харак теру, але й тому, що він цікавий для покупців, різних за статтю, віком, вимогами і смаками. У цьому плані, символ "X" означає багатогранність, перетин дуже різних сегментів, в кожному з яких є і молодь і люди старшого віку, любителі краси і поціновувачі темпераменту. Це динамічні люди, з активною життєвою позицією та різними захопленнями і інтересами.

Проте, загальним у них є бажання отримувати задоволення від комфортного водіння і самовираження через особливий стиль. Сьогодні усі вони знаходять чітку і вичерпну відповідь - Fiat 500x.

Доступні дві версії. Перша, така, що відрізняється особливим, елегантним стилем, поза сумнівом, розрахована на молодих, динамічних і міських клієнтів. У другої версії більш позашляховий вигляд та оснащення, тому вона є ідеальним рішенням для любителів дозвілля і відпочинку на природі, які, водночас, не хочуть відмовлятися від унікального стилю Fiat 500.

За детальнішою інформацією звертайтеся, будь ласка, за телефоном 392-33-30


Возврат к списку