НІКО Мегаполіс – офіційний дилер Fiat
у Київській області
АВТОСАЛОН:
Бориспільське шосе, 13-й км.
Відділ продажів:  +38(044) 392-33-30
Відділ сервісу:     +38(044) 392-33-31
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
Підписка на розсилку
«НІКО Діамант» запрошує на тест-драйв Fiat 500X

«НІКО Діамант» запрошує на тест-драйв Fiat 500X

«НІКО Діамант», офіційний дилер Fiat на Бориспільському шосе, запрошує всіх шанувальників італійського бренду на тест-драйв нового компактного кросовера Fiat 500X, який не залишить байдужим жодного водія.
Fiat 500X - новий компактний кросовер сім'ї 500, який знаменує собою еволюцію бренду і технологій і демонструє зрілість технологічних рішень. Розроблений стилістичним центром Centro Stile Fiat, новий 500X є новий вимір неповторного 500, в якому знаковий стиль і сучасна концепція кросовера з'єднуються з достоїнствами позашляховика, гарантованими в версії, найбільш відповідної для способу життя на природі.

Поряд з великою індивідуальністю і неповторним італійським дизайном, новий автомобіль характеризується гнучкістю, раціональністю і якістю, які виражаються в його компактних розмірах, великому внутрішньому обсязі, виборі матеріалів і тканин класу «преміум», а також самої передової технології на службі безпеки, комфорту і благополуччя на борту.

Завдяки своїм скромним розмірам, 500X також цікавий для тих, кому щодня доводиться боротися з міським рухом. Він має 4,25 м в довжину (на 2 см більше у версії для відпочинку), 1,8 м в ширину і 1,60 м у висоту (з рейлінгами на даху або повним приводом цифри відповідно 1,61 і 1,62 см ).

Кросовер 500X - це перший автомобіль Fiat, який йде з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Ця коробка передач в комбінації з 170-сильним бензиновим двигуном 1.4 Turbo MultiAir II і 140-сильним трубодізельним 2.0 MultiJet II, дає багато переваг, включаючи велику приємистість і м'яку подачу потужності. Маючи електронне управління, нова 9-ступінчата автоматична коробка передач оснащена картою харчування «shift-on-the-fly» з можливістю переходу в режим послідовного механічного перемикання.

Для тест-драйву доступний автомобіль в комплектації Cross MID.

Записатися на тест-драйв і більше дізнатися про автомобілі Fiat можна за тел. (044) 392-33-30 та безпосередньо в автосалоні «НІКО Діамант» на Бориспільському шосе, 13-й км.

Возврат к списку