НІКО Мегаполіс – офіційний дилер Fiat
у Київській області
АВТОСАЛОН:
Бориспільське шосе, 13-й км.
Відділ продажів:  +38(044) 392-33-30
Відділ сервісу:     +38(044) 392-33-31
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
Підписка на розсилку
Шиномонтаж без турбот в «Автомобільному Мегаполісі НІКО»

Шиномонтаж без турбот в «Автомобільному Мегаполісі НІКО»

З 1 листопада по 1 грудня 2018 року в «Автомобільному Мегаполісі НІКО» для автовласників діє вигідна пропозиція до осінньо-зимового сезону - вигідні послуги на шиномонтаж і зберігання гуми. 
Одним з найголовніших етапів підготовки автомобіля є заміна літньої гуми на зимову. 
Цієї осені, скористайтеся спеціальною пропозицією - шиномонтаж без турбот від 480 грн в дилерських центрах «Автомобільного Мегаполісу НІКО». Новітнє обладнання, професійні фахівці та гарантія на всі проведені роботи дозволять з упевненістю управляти автомобілем в будь-яку погоду. 
У шинному готелі подбають про літню гуму - сезон зберігання за акційною ціною від 450 грн. Пропонуємо найкращі умови зберігання шин, що дозволить продовжити термін служби і забезпечить хорошу керованість авто. 
Якісні шини та своєчасна заміна гуми - Ваша безпека на дорозі! 
Скористайтеся послугами шиномонтажу і сезонного зберігання в дилерських центрах «Автомобільного Мегаполісу НІКО» на Бориспільському шосе, 13-й км. 

Замовляючи, шиномонтаж вашого автомобіля в дилерських центрах «Автомобільного Мегаполіса НІКО» - ви допомагаєте хворим дітям. 
10 гривень з кожного замовлення будуть спрямовані на допомогу і забезпечення дитячих лікарень обладнанням та медичними засобами. 
Акція проводиться спільно з благодійним фондом «Крона».
Дякуємо Вам. 

Реєструйтеся на шиномонтаж за посиланням: http://auto.niko.ua/info/news/special-offers/4798/
 
Fiat (044) 392-33-32  

* На період з 01.11.2018 року по 01.12.2018 року проводиться акція «Шиномонтаж без турбот». Вартість шиномонтажу 480 грн для коліс з радіусом 14 без урахування витратних матеріалів. Під словом «сезон» мається на увазі термін зберігання до квітня 2019 року. Зберігання гуми не може бути менше 1-го і більше 8 місяців.

Возврат к списку