НІКО Мегаполіс – офіційний дилер Fiat
у Київській області
АВТОСАЛОН:
Бориспільське шосе, 13-й км.
Відділ продажів:  +38(044) 392-33-30
Відділ сервісу:     +38(044) 392-33-31
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
Підписка на розсилку

Новини

Black Friday Sale розпочато в дилерському центрі Fiat «НІКО Форвард Мегаполіс» Black Friday Sale розпочато в дилерському центрі Fiat «НІКО Форвард Мегаполіс»

Зустрічайте Black Friday Sale в дилерському центр Fiat «НІКО Форвард Мегаполіс». Тиждень спекотних пропозицій на автомобілі Fiat, тільки з 25 по 30 листопада 2019 року клієнти можуть придбати бажаний автомобіль з вигодою.

Дилерський центр «НІКО Форвард Мегаполіс» пропонує знижки до 20 000 грн. на автомобілі Fiat Дилерський центр «НІКО Форвард Мегаполіс» пропонує знижки до 20 000 грн. на автомобілі Fiat

Тільки в "НІКО Форвард Мегаполіс" заощаджуйте на придбанні автомобілів Fiat до 20 тис грн.

Fiat Tipo  представлений на експонуванні в ТРЦ «Аеромол» Fiat Tipo представлений на експонуванні в ТРЦ «Аеромол»

Яскравий седан - Fiat Tipo вже зустрічає відвідувачів ТРЦ «Аеромол» в місті Бориспіль.

НЕЗАБАРОМ ЗИМА - ГОТУЙМОСЯ РАЗОМ З «НІКО ФОРВАРД МЕГАПОЛІС» НЕЗАБАРОМ ЗИМА - ГОТУЙМОСЯ РАЗОМ З «НІКО ФОРВАРД МЕГАПОЛІС»

 Дилерський центр «НІКО Форвард Мегаполіс» пропонує своїм клієнтам з вигодою підготувати авто до зимового періоду.  

Спеціальна пропозиція на Fiat Tipo в «НІКО Форвард Мегаполіс» Спеціальна пропозиція на Fiat Tipo в «НІКО Форвард Мегаполіс»

Тільки в дилерському центрі «НІКО Форвард Мегаполіс» купуючи Fiat Tipo ви заощаджуєте до 25 000 грн.


«Автомобільний Мегаполіс НІКО» розігрує подорож до сонячної Італії «Автомобільний Мегаполіс НІКО» розігрує подорож до сонячної Італії

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» спільно з мережею туристичних компаній TUI Ukraine влаштовує акцію: «Автомобіль купуй-до Італії мандруй»

«Автомобільний Мегаполіс НІКО»  оголошує про старт сервісної компанії «Весна в Мегаполісі» «Автомобільний Мегаполіс НІКО» оголошує про старт сервісної компанії «Весна в Мегаполісі»

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» пропонує скористатись весняною сервісною кампанією, яка триватиме з 25 березня по 21 квітня 2019 року. 

   Знижки до 10 000грн. на автомобілі Fiat в дилерському центрі «НІКО Форвард Мегаполіс» Знижки до 10 000грн. на автомобілі Fiat в дилерському центрі «НІКО Форвард Мегаполіс»

До кінця березня в дилерському центрі «НІКО Форвард Мегаполіс» діє спеціальна пропозиція - знижки до 10 000 грн. при купівлі автомобіля Fiat.

Знижка на сервіс для нових клієнтів в «Автомобільному Мегаполісі НІКО» Знижка на сервіс для нових клієнтів в «Автомобільному Мегаполісі НІКО»

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» оголошує про запуск сервісної кампанії для нових клієнтів, яка триватиме з 18 лютого по 24 березня 2019 року. 

«НІКО Форвард Мегаполіс» вітає всіх з новорічними святами! «НІКО Форвард Мегаполіс» вітає всіх з новорічними святами!
 «НІКО Форвард Мегаполіс», офіційний дилер Фіат в Києві і Київській області,  вітає всіх з прийдешніми новорічними святами.

В «НІКО Форвард Мегаполіс» спеціальні умови кредитування на автомобілі Fiat В «НІКО Форвард Мегаполіс» спеціальні умови кредитування на автомобілі Fiat
«НІКО Форвард Мегаполіс», офіційний дилер Fiat в Києві і Київській області, пропонує найвигідніші умови кредитування.

Чорна п’ятниця  в «НІКО Форвард Мегаполіс» Чорна п’ятниця в «НІКО Форвард Мегаполіс»
«НІКО Форвард Мегаполіс» на Бориспільському шосе, оголошує найвигідніші знижки на автомобілі.


Новости 37 - 48 из 126
Начало | Пред. | 2 3 4 5 6 | След. | Конец Все