НІКО Мегаполіс – офіційний дилер Fiat
у Київській області
АВТОСАЛОН:
Бориспільське шосе, 13-й км.
Відділ продажів:  +38(044) 392-33-30
Відділ сервісу:     +38(044) 392-33-31
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
Підписка на розсилку

Новини

«НІКО Діамант» експонує комфортний Fiat Tipo в ТРЦ «Аеромол» «НІКО Діамант» експонує комфортний Fiat Tipo в ТРЦ «Аеромол»
«НІКО Діамант», офіційний дилер Fiat в Києві та Київській області, представляє автомобіль італійського бренду Fiat в  ТРЦ «Аеромол».

ЕКСКЛЮЗИВНИЙ FIAT 500 «SPIAGGINA ’58» – ОСОБЛИВИЙ ПОДАРУНОК ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ FIAT 500 ЕКСКЛЮЗИВНИЙ FIAT 500 «SPIAGGINA ’58» – ОСОБЛИВИЙ ПОДАРУНОК ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ FIAT 500
«НІКО Діамант», офіційний дилер Fiat в Києві та Київській області, інформує про особливий подарунок до Дня Народження FIAT 500

В «НІКО Діамант» діє спеціальна акція при купівлі автомобіля Fiat TIPO В «НІКО Діамант» діє спеціальна акція при купівлі автомобіля Fiat TIPO

«НІКО Діамант», офіційний дилер Fiat в Києві і Київській області, пропонує акційну ціну на комплект оригінальних дисків з зимовою гумою.

Fiat розглядає компактний електрокар Fiat розглядає компактний електрокар

«НІКО Діамант», офіційний дилер Fiat в Києві та Київській області, інформує про електрокар італійського бренду Fiat.

«НІКО Діамант» експонує функціональний Fiat 500х в ТРЦ «Аеромол» «НІКО Діамант» експонує функціональний Fiat 500х в ТРЦ «Аеромол»

«НІКО Діамант», офіційний дилер Fiat в Києві і Київській області, презентує автомобіль італійського бренду Fiat.

“НІКО Діамант» експонує комерційні автомобілі Fiat в ТЦ «METRO Cash & Carry» “НІКО Діамант» експонує комерційні автомобілі Fiat в ТЦ «METRO Cash & Carry»

«НІКО Діамант», офіційний дилер Fiat в Києві і Київській області, запрошує познайомитися з комерційними моделями: Fiat Fiorino і  Fiat Doblo Cargo.

У проекту «THE FIAT 500 FOREVER YOUNG EXPERIENCE» ще більше нагород У проекту «THE FIAT 500 FOREVER YOUNG EXPERIENCE» ще більше нагород
Офіційний дилер Fiat "НІКО Діамант" повідомляє, що в Мілані відбулася церемонія нагородження MediaStar, метою якої було продемонструвати професійні навички тих, хто вносить свій технічний досвід в успіх рекламних проектів. 

В «НІКО Діамант» додаткова знижка 10 000 грн на автомобілі Fiat В «НІКО Діамант» додаткова знижка 10 000 грн на автомобілі Fiat

Дилерський центр «НІКО Діамант», офіційний представник Fiat в Києві та Київській області,  повідомляє, що для клієнтів автосалону діє унікальна пропозиція – гарантована знижка 10 000 грн*

У «НІКО Діамант» діє знижка до 72 000 грн на автомобілі Fiat 2017 р.в. У «НІКО Діамант» діє знижка до 72 000 грн на автомобілі Fiat 2017 р.в.
«НІКО Діамант», офіційний дилер Fiat в Києві та Київській області, повідомляє про дію спеціальної пропозиції на автомобілі Fiat 2017 р.в

Весняний шиномонтаж в «Автомобільному Мегаполісі НІКО» - від 399 грн *. Весняний шиномонтаж в «Автомобільному Мегаполісі НІКО» - від 399 грн *.
«Автомобільний Мегаполіс НІКО» пропонує акційну ціну на весняний шиномонтаж - від 399 грн. Для всіх, хто скористається послугою шиномонтажу - акційна ціна літнього сезону зберігання ** шин - 50 грн. в місяць.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» починає сервісну кампанію - «Весна в Мегаполісі» «Автомобільний Мегаполіс НІКО» починає сервісну кампанію - «Весна в Мегаполісі»
«Автомобільний Мегаполіс НІКО» c 26 березня запускає сервісну кампанію «Весна в Мегаполісі». Діагностика після зимової експлуатації автомобіля і якісна підготовка до весняно-літнього сезону за 222 грн., а також, до 20% вигоди на запчастини і роботи по їх установці.

Тільки в «НІКО Діамант» на Fiat Ducato і Fiat Fullback в період з 20 по 25 березня 2018 року діє спеціальна знижка до 15 000 грн. Тільки в «НІКО Діамант» на Fiat Ducato і Fiat Fullback в період з 20 по 25 березня 2018 року діє спеціальна знижка до 15 000 грн.


«НІКО Діамант», офіційний дилер Fiat в Києві та Київській області, пропонує придбати місткий і практичний фургон Fiat Ducato або потужний пікап Fiat Fullback в період з 20 по 25 березня 2018 року зі знижкою до 15 000 грн.


Новости 61 - 72 из 126
Начало | Пред. | 4 5 6 7 8 | След. | Конец Все