НІКО Мегаполіс – офіційний дилер Fiat
у Київській області
АВТОСАЛОН:
Бориспільське шосе, 13-й км.
Відділ продажів:  +38(044) 392-33-30
Відділ сервісу:     +38(044) 392-33-31
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
Підписка на розсилку

Новини

Вітаємо жінок зі святом весни та краси! Вітаємо жінок зі святом весни та краси!
Вітаємо жінок зі святом весни та краси!

У «НІКО Діамант» представлена ​​новинка - FIAT 500L CROSS дизельна версія У «НІКО Діамант» представлена ​​новинка - FIAT 500L CROSS дизельна версія
«НІКО Діамант», офіційний дилер Fiat в Києві та Київській області, представляє новинку 2018 року Fiat 500L Cross дизельна версія.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує на АСФАЛЬТ FEST «Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує на АСФАЛЬТ FEST

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» з радістю запрошує 26 та 27 серпня на АСФАЛЬТ FEST в ТРЦ «ART MALL». У програмі заходу виїзний тест-драйв новинок автомобільних брендів: Citroеn, Fiat, Ford, Renault, Mazda, Mitsubishi і Suzuki.

Ви автомобіліст, але в далекі подорожі відправляєтеся літаком? Мегаполіс Авіа Сервіс - для Вас! Ви автомобіліст, але в далекі подорожі відправляєтеся літаком? Мегаполіс Авіа Сервіс - для Вас!

У «Автомобільному Мегаполісі НІКО» на постійній основі діє послуга «Мегаполіс Авіа Сервіс. Плануючи подорожі, Ви можете подбати про свій автомобіль і отримати комфортний трансфер в аеропорт «Бориспіль».

«НІКО Діамант» продає тестовий автомобіль Fiat 500X «НІКО Діамант» продає тестовий автомобіль Fiat 500X
«НІКО Діамант», офіційний дилер Fiat в Києві та Київській області, повідомляє про продаж тестового автомобіля Fiat 500X.

У «НІКО Діамант» Fiat 500X Cross з економією 40 000 грн. У «НІКО Діамант» Fiat 500X Cross з економією 40 000 грн.

«НІКО Діамант», офіційний дилер Fiat в Києві та Київській області, повідомляє про спеціальну пропозицію: популярна модель Fiat 500X Cross з економією 40 000 грн

У «НІКО Діамант» - спеціальна пропозиція на моделі Fiat 2016 року випуску У «НІКО Діамант» - спеціальна пропозиція на моделі Fiat 2016 року випуску

«НІКО Діамант», офіційний дилер Fiat в Києві та Київській області, повідомляє в спеціальні пропозиції на моделі Fiat 2016 року випуску.

«НІКО Діамант» бере участь в New Cars Fest 2017 «НІКО Діамант» бере участь в New Cars Fest 2017

«НІКО Діамант», офіційний дилер Fiat в Києві та Київській області, бере участь у New Cars Fest 2017, який пройде 17-18 червня на ВДНГ.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» дякує всім гостям NIKO Megapolis Drive Day «Автомобільний Мегаполіс НІКО» дякує всім гостям NIKO Megapolis Drive Day
 «Автомобільний Мегаполіс НІКО» провів щорічне автомобільне свято для автолюбителів -NIKO Megapolis Drive Day. Атмосферу справжнього кругосвітнього тест-драйву, створили автомобілі 8 світових брендів з різних куточків світу:Citroen Ford, Fiat, Renault, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki.

  «НІКО Діамант» бере участь в експозиції ECO HOUSE, яка представлена ​​на виставці «АГРО-2017»   «НІКО Діамант» бере участь в експозиції ECO HOUSE, яка представлена ​​на виставці «АГРО-2017»

«НІКО Діамант», офіційний дилер Fiat в Києві та Київській області, бере участь в експозиції ECO HOUSE, яка демонструє все для комфортного життя за містом і проходить в рамках «АГРО-2017» на ВДНГ.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує 10 червня на NIKO Megapolis Drive Day «Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує 10 червня на NIKO Megapolis Drive Day

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» проводить щорічне автомобільне свято для всіх автолюбителів - NIKO Megapolis Drive Day. 10 червня з 11.00 до 17.00 запрошуємо автомобілістів з сім'ями і друзями відчути атмосферу навколосвітнього тест-драйву, яку створять автомобілі 8 світових брендів з різних куточків світу: Citroen Ford, Fiat, Renault, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki.

В «Автомобільному Мегаполісі НІКО» стартує сервісна кампанія - «Літо в Мегаполісі» В «Автомобільному Мегаполісі НІКО» стартує сервісна кампанія - «Літо в Мегаполісі»
В «Автомобільному Мегаполісі НІКО» c 22 травня стартує сервісна кампанія «Літо в Мегаполісі»


Новости 73 - 84 из 126
Начало | Пред. | 5 6 7 8 9 | След. | Конец Все