НІКО Мегаполіс – офіційний дилер Fiat
у Київській області
АВТОСАЛОН:
Бориспільське шосе, 13-й км.
Відділ продажів:  +38(044) 392-33-30
Відділ сервісу:     +38(044) 392-33-31
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
Підписка на розсилку

Новини

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує на відкриття автодрому «Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує на відкриття автодрому

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує на NIKO Megapolis Offroad Day. Гостей свята чекають тест-драйви, презентації автоновинок, частування і розваги для дітей і дорослих, а також відкриття першого в Україні позашляхового автодрому. 

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» відкриває перший в Україні позашляховий автодром «Автомобільний Мегаполіс НІКО» відкриває перший в Україні позашляховий автодром

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує випробувати автомобіль на унікальній для України обладнаній позашляховій трасі. Запис на тест-драйви вже відкрита.

Група компаній «НІКО» відзначає своє 25-річчя Група компаній «НІКО» відзначає своє 25-річчя

Група компаній «НІКО» святкує своє 25-річчя. Ми дякуємо нашим співробітникам, клієнтам, друзям, партнерам за те, що весь цей час ви були з нами і допомагали нам ставати кращими. 25 років - це вже серйозний термін для компанії. Але для нас - це не привід зупинятися, а, навпаки, можливість використовувати накопичені знання і досвід для подальшого розвитку.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує на Асфальт FEST в ТРЦ Art Mall «Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує на Асфальт FEST в ТРЦ Art Mall

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе запрошує на тест-драйви вихідного дня, які відбудуться на території ТРЦ ArtMall 30-31 липня в рамках свята Асфальт FEST.

«НІКО Діамант» запрошує на тест-драйв Fiat Tipo «НІКО Діамант» запрошує на тест-драйв Fiat Tipo

Компанія «НІКО Діамант», офіційний дилер Fiat в Києві та Київській області, запрошує на тест-драйв Fiat Tipo - новинки в модельному ряді Fiat.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує на тест-драйв вихідного дня в ТРЦ Aeromall «Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує на тест-драйв вихідного дня в ТРЦ Aeromall

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе запрошує на тест-драйви автомобілів Renault Koleos, Ford Focus і новинки Fiat Tipо, які відбудуться на території ТРЦ Aeromall в суботу, 16 липня.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує в «Місто професій» «Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує в «Місто професій»

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе запрошує всіх своїх маленьких друзів в «Місто професій». Чекаємо вас 25 червня в парку ім. Шевченко. Початок об 11:00. 

«НІКО Діамант» пропонує знижки на Fiat до 30 000 грн «НІКО Діамант» пропонує знижки на Fiat до 30 000 грн

Компанія «НІКО Діамант», офіційний дилер Fiat в Києві та Київській області, оголошує про спец пропозиції на обмежений склад моделей Fiat. Знижки сягають 30 000 грн.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» провів дитячий NIKO Megapolis Happy Day «Автомобільний Мегаполіс НІКО» провів дитячий NIKO Megapolis Happy Day

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе провів NIKO Megapolis Happy Day. Angry birds - захоплюючий і пізнавальний свято для всієї родини.

«НІКО Діамант» запрошує на НІКО Мегаполіс Happy Day.Angry birds. «НІКО Діамант» запрошує на НІКО Мегаполіс Happy Day.Angry birds.

«НІКО Діамант», офіційний дилерський центр Fiat в Києві та Київській області, в суботу, 28 травня, об 11:00 запрошує всіх маленьких друзів салону на справжній хуліганський свято - Angry birds party.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» дарує свято «Автомобільний Мегаполіс НІКО» дарує свято

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» пропонує нову послугу своїм клієнтам - святкову видачу авто. Робіть подарунки разом з нами!

«НІКО Техно Мегаполіс» запрошує навести красу «НІКО Техно Мегаполіс» запрошує навести красу

«НІКО Техно Мегаполіс», малярно-рихтувальний комплекс на Бориспільському шосе, пропонує спеціальні умови на обробку салону і кузова автомобіля засобами Waxoyl.


Новости 97 - 108 из 126
Начало | Пред. | 7 8 9 10 11 | След. | Конец Все